Min fitta kräver dildo! ^^

Titta, här är en bild på när min dildo åker in och ut ur fittan.

 

Varför skaffa kille när det finns dildos och annat härligt i regnbågens alla färger? 😉 Måste en dildo gå in och ut ur fittan? Nej, absolut inte. Det är minst lika gudomligt att smeka klittan med den. Eller varför inte låta toppen gå in en bit i rumpan. Inte dumt, jag lovar. 🙂 Bra träning för analsex också för den som är blyg och fortfarande inte vågat testa i verkligheten. Även rumpan tycker om vibrationer, det är bara att testa.

En dildo i fittan kan vara så mycket. Fast allra bäst är en g-punkts dildo som är lite böjd. Spetsen sticker upp och vibrerar mot g-punkten. Det får oss tjejer att stöna högt, även fast vi är helt ensamma. Vi blir som tokiga, kan få flera orgasmer på raken. Eller varför inte fontänorgasm?

Lycka är en dildo i fittan. 🙂

Leave a Reply

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg     SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog     1000länkar.com - gratis länkkatalog     Erotik