Känner för att leka med min dildo idag

Här är en bild när jag leker med min dildo. Ibland när min pojkvän är på affärsresa tar jag fram den och har en skön stund. Jag brukar fantisera om andra trevliga sexupplevelser men faktum är att inte mycket går upp mot en riktigt härlig dildo.

Jag låter den först löpa upp och ner för min klitoris med vibratorn på lagom styrka. Så låter jag den vara där tills jag nästan kommer. Sen för jag in min dildo i fittan och ökar vibrationerna. Min andra hand smeker klittan samtidigt. Jag drar ut på det för jag vill inte komma på en gång. När jag är redo att komma trycker jag dildon mot min g-punkt så att spetsen vibrerar precis mot… Mmmmmmmmm….

Jag brukar inte kunna komma mer än en gång med min kille men med min dildo kan jag komma minst tre. Sorry killar men er kuk kan inte vibrera. 😉 Tough shit.

Leave a Reply

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg     SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog     1000länkar.com - gratis länkkatalog     Erotik